top of page
Image by Oscar Nord

 Sefast ser till att fastigheter som
står här idag gör så även imorgon

Det ska vara enkelt att äga fastigheter. Sefast ser till att underhållet utförs som planerat, anbud blir jämförbara och investeringar förutsägbara.  Med vår kompetens och erfarenhet säkerställer vi att dina projekt genomförs så effektivt  som möjligt och blir hållbara.

Vilka är vi?

Sefast består av kompetenta och erfarna byggkonsulter som älskar människor och fastigheter. En modern och inkluderande arbetsplats där vi gör det lilla extra för kunden och för varandra. Vi tänker nytt och långsiktigt för att ha minimal inverkan på vårt klimat och vår miljö. 

Hållbara fastigheter & relationer

Att hjälpa fastighetsägare med underhållsplanering, besiktningar, projektering, entreprenadjuridik, upphandlingar och projektledning. Genom erfarenhet, kompetens och proaktiv dialog hjälper vi till att sänka kostnaderna, minska ledtiderna och förbättra resultatet för våra kunder.
För att klara av detta satsar vi på det vi kallar hållbarhet, ett hållbart kund- och arbetsgivarlöfte.
Genom en bra produkt förtjänar vi kundernas förtroende. Genom proaktiv, tydlig och rättfram dialog skapar vi värde. Vi står upp för vår våra värderingar och värnar om människan.

Vår vision

En inkluderande arbetsplats i framkant som engagerar medarbetare till att skapa framtidens tjänster och produkter för de nöjdaste kunderna!

Stiftelsen Västgötagården

"Mycket hjälpsamma och professionella. En mycket fin underhållsplan som är lätt att förstå för en lekman"

Kontakta oss

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er att ta bättre hand om er fastighet? Låt oss börja med ett möte där vi berättar mer om våra tjänster. Fyll i formuläret eller nå oss via mejl eller telefon.

bottom of page