top of page

Sefast och Fastum i samarbete!

Sefast och Fastum har tecknat ett samarbetsavtal där Sefast spetsar Fastums kompetens och tjänsteutbud inom bland annat byggprojektledning och besiktningar.
Karin Perers, VD Fastum, kommenterar samarbetet:

-"Vi är så glada för vårt samarbete med Sefast. Vi vill erbjuda våra kunder en bred palett av tjänster med ambitionen att föreningar förvaltade av Fastum skall få hjälp med alla de behov som uppstår i en BRF. Med Sefast vid vår sida kan våra kunder få expertishjälp inom bland annat projektledning, och vi på Fastum kan ägna tiden till det vi gör bäst – förvaltning av BRF. Fastums kunder har stor variation på storlek – och när Sefast möter upp genom att ta sig ann projekt av både mindre och större karaktärer blir det en utmärkt matchning.”Karin Perers, VD FastumJohan Eklund, VD Sefast, kommenterar samarbetet:

-"Vi är naturligtvis väldigt glada och lite stolta över att Fastum har valt oss som samarbetspartner. Vi har alltid haft som målsättning att kunna gå in i vilket förvaltnings och/eller fastighetsorganisation som helst och erbjuda våra tjänster och kompetens. Inget problem är för stort och inget projekt eller uppdrag är för litet. Ett otroligt fint kvitto på att det nu lyckats är att Fastum valt att teckna ett samarbetsavtal med oss där deras slutkunder är i huvudfokus. Att också få möjligheten att utbilda och arbeta tätt med Fastums personal är något som också rimmar väl med att vi är transparenta och delar med oss av vår kunskap och erfarenhet.
Johan Eklund, VD Sefast


コメント


bottom of page