top of page

 Byggkonsultation för
Bostadsrättsförening

Sefast hjälper bostadsrättsföreningar med allt som krävs för ett väl strukturerat underhållsarbete. Från besiktningar och underhållsplanering till upphandlingar och projektledning.
Med oss som samarbetspartner kan ni känna er trygga genom hela processen

En bostadsrättsförening omfattas av samma krav, lagar och regler som alla andra fastighetsägare. Genom oss slipper ni vara experter på allt, ni kan fokusera på att bo och att  använda styrelsetiden till att fatta beslut.

Brf Statyetten

"Hela processen har varit superenkel från start till mål. Tydligt och pedagogiskt genomsyrar både besiktningen och underhållsplanen i sig. Vi har fått en större förståelse för vår fastighet och en plan för underhållsarbetet framöver som är lätt att förstå och följa upp!"

 Byggkonsultation för
Förvaltare

Som förvaltare av fastigheter står du med ansvar mot dina kunder. Vi söker långsiktiga samarbeten med förvaltare för att med kort startsträcka kunna tillföra kompetens och tid.

När dina kunder har projekt som behöver utföras är vi nära tillhands. Vi tror på långsiktiga samarbeten och god proaktiv dialog. Vi stärker ert varumärke och spetsar er organisations kompetens.

fövaltar

 Byggkonsultation för
Fastighetsägare

Sefast hjälper fastighetsägare och företag  från början till slut när de egna projektledarna inte hinner med allt som måste göras. Vi kan även gå in och stötta när det behövs extra stöd i specifika delar av projektet.

Om tiden eller kompetensen inte riktigt räcker till för er att driva projekten, analysera fastigheten eller lägga upp en mer långsiktig projektplan finns vi här för er. Vi tror på långsiktiga samarbeten och med våra konsulter kan er organisation och era fastigheter må ännu bättre.

fastighetsägare

Några av våra kunder

sefast_genova.jpg
sefast_derome.jpg
sefast_hokerum.jpg
sefast_fastum.jpg
sefast_byggvesta.jpg
sefast_fastighetsagarna_service.jpg
sefast_truste.jpg
sefast_balder.jpg
sefast_fastighetsbolaget_stockholmia.jpg
sefast_vidarstiftelsen.jpg

Byggprojektledning

från början till slut

Alla projekt behöver planering och bra ledning för att uppnå önskat resultat. Våra byggkonsulter hjälper dig genom hela processen.

Besiktning av fastighet

Vi besiktigar delar av din fastighet för att se över status och skick och levererar sedan en åtgärdsplan.

Ligg ett steg före med underhållsplanering

Utifrån besiktning tar vi fram en underhållsplan som svarar på exakt vad som behöver göras och när.

Kontakta oss

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er att ta bättre hand om er fastighet? Låt oss börja med ett möte där vi berättar mer om våra tjänster. Fyll i formuläret eller nå oss via mejl eller telefon.

Mejl: info@sefast.se

Tel: 010-14 68 688

bottom of page