top of page
Image by Oscar Nord

 Om Sefast
Sefast ser till att fastigheter som
står här idag gör så även imorgon

Det ska vara enkelt att äga fastigheter. Sefast ser till att underhållet utförs som planerat, anbud blir jämförbara och investeringar förutsägbara.  Med vår kompetens och erfarenhet säkerställer vi att dina projekt genomförs så effektivt  som möjligt och blir hållbara.

Fastigheter är mer än bara byggnader

Det är människors hem, arbetsplatser och investeringar. De är avgörande för samhällsfunktioner som skola, sjukvård och akuttjänster. Därför vill vi ta hand om fastigheter som står här idag, både för oss människor som tar del av dem nu men även för kommande generationer. Vi tänker nytt och långsiktigt för att ha minimal inverkan på vårt klimat och vår miljö. 

Vilka är vi?

Sefast består av kompetenta och erfarna byggkonsulter som älskar människor och fastigheter. En modern och inkluderande arbetsplats där vi gör det lilla extra för kunden och för varandra. Att arbeta för eller med Sefast ska vara motiverande, tryggt och roligt!

Vår mission

Att hjälpa fastighetsägare med underhållsplanering, besiktningar, projektering, entreprenadjuridik, upphandlingar och projektledning. Genom erfarenhet, kompetens och proaktiv dialog hjälper vi till att sänka kostnaderna, minska ledtiderna och förbättra resultatet för våra kunder.
För att klara av detta satsar vi på det vi kallar hållbarhet, ett hållbart kund- och arbetsgivarlöfte.
Genom en bra produkt förtjänar vi kundernas förtroende. Genom proaktiv, tydlig och rättfram dialog skapar vi värde. Vi står upp för vår våra värderingar och värnar om människan.

Vår vision

En inkluderande arbetsplats i framkant som engagerar medarbetare till att skapa framtidens tjänster och produkter för de nöjdaste kunderna!

Kontakta oss

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er att ta bättre hand om er fastighet? Låt oss börja med ett möte där vi berättar mer om våra tjänster. Fyll i formuläret eller nå oss via mejl eller telefon.

bottom of page